ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ/ FAN COIL UNITS

Fan Coil Units

Το σύστημα κλιματισμού FAN COIL είναι ένα σύστημα από εσωτερικές μονάδες που μεταφέρει την θερμότητα ή την ψύξη στους διάφορους χώρους μέσω της τροφοδοσίας τους με νερό κατάλληλης θερμοκρασίας. 

progetti

ΤΟΙΧΟΥ


Έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις απόδοσης, αθόρυβης λειτουργίας και καλής αισθητικής. Ο μικροεπεξεργαστής εξασφαλίζει ακριβή έλεγχο του περιβάλλοντος.

 

Διατίθεται σε δυο είδη:

 

 • MI 26÷53 2,6 kW ÷ 5,3 kW

       - 8.703 Btu/h

       - 12.000 Btu/h

       - 18.000 Btu/h

 

ΚΑΣΕΤΑ HCA

 

Η ιδανική λύση για χωνευτή τοποθέτηση σε οροφές. Διατίθεται με δυο ή τέσσερις κατευθύνσεις με ή χωρίς χειριστήριο.

 

 • HCA  
  7.850 Btu/h
  9.900 Btu/h
  11.950 Btu/h
  14.850 Btu/h
  22.870 Btu/h

 

 • HCA/4 
  9.560 Btu/
  - 11.610 Btu/
  20.140 Btu/h

ΚΑΝΑΛΑΤΟ HCN  6 kW ÷ 20 kW

 

H καναλάτη μονάδα εγγυάται τέλεια κατανομή αέρα. Διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, προσφέρει ευέλικτη εγκατάσταση και μέγιστη άνεση σε κάθε είδος περιβάλλοντος.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με ψύκτη νερού για τη δημιουργία ενός συστήματος κλιματισμού, και με αναστρέψιμη αντλία θερμότητας για δημιουργία συστήματος κλιματισμού και θέρμανσης. Επίσης σε συνδυασμό με γεννήτρια θερμότητας για το σχηματισμό ενός τερματικού θέρμανσης.

 

ΚΑΝΑΛΑΤΟ HCNA  7 kW ÷ 68 kW

 

Το HCNA είναι μονάδες διαχείρισης αέρα, οι οποίες μπορούν να διαμορφωθούν ελεύθερα. Δίνει δυνατότητα επιλογής μεταξύ 2 μοτέρ (6 πόλων ή brushless), 2 τύπων περιβλήματος (S ή D), έκδοσης 2/4 σωλήνων και ένα ευρύ φάσμα συζευγμένων εξαρτημάτων. 

 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ

 

Οι μονάδες ανάκτησης ενέργειας (εναλλάκτες) χρησιμοποιούνται για την εξοικονόμηση ενέργειας σε κλιματιζόμενους χώρους. Ο εξαερισμός και η εισαγωγή φρέσκου αέρα είναι απαραίτητα για τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών στους χώρους, όπου απαιτείται, και για τη μείωση των οσμών, της σκόνης, του καπνού από τσιγάρο, κλπ.

Μια μεγάλη ποικιλία εκδόσεων με ικανότητες από 150 έως 4.060 m3. Ιδανικό για χώρους με απαιτήσεις πλήρης ανανέωσης του αέρα.

 

 

Διαστάσεις

progetti

FAN COIL  VE  1,4 kW ÷ 10,7 Kw

 

Οι μονάδες FAN COIL χρησιμοποιούνται ευρέως στον κλιματισμό γραφείων ξενοδοχείων και άλλων χώρων με υψηλές απαιτήσεις. Προσφέρουν ευελιξία σε μια ευρεία ποικιλία απαιτήσεων χώρου , διαμόρφωσης εγκατάστασης και εφαρμογών χρήσης.

Διατίθενται σε διάφορους τύπους και μοντέλα ανάλογα με την θέση εξαγωγής του αέρα και της απόδοσης.  

 

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ/ FAN COIL UNITS