ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ PROGETTI
 

Η Progetti δραστηριοποιείται στον τομέα των ενεργειακών εφαρμογών κλιματισμού και θέρμανσης. Σκοπός της εταιρείας είναι η ανάπτυξη ολοκληρωμένων και ενεργειακά αποδοτικών λύσεων σε μεμονωμένες οικιακές εφαρμογές, εμπορικές επιχειρήσεις, ξενοδοχειακές και βιομηχανικές μονάδες.

Περισσότερα

ENERGY APPLICATIONS

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΙΟΝΙΣΜΟΥ 

ΙΟΝΙΣΜΟΣ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΕΡΑ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

 

Επαγγελματικά προϊόντα για την ευεξία σας επιτέλους διαθέσιμα .. στο περιβάλλον που ζείτε

Καινοτόμο σύστημα καθαρισμού του αέρα και του νερού. Προσφέρει υγιές περιβάλλον διαβίωσης απομακρύνοντας  την παρουσία των μικροβίων, βακτηρίων, γύρης, αλλεργιογόνων μικροσωματιδίων, VOCs (Πτητικές οργανικές Ενώσεις), μούχλας και οσμών.

Το φαινόμενο του ιονισμού πυροδοτεί αντιδράσεις οξείδωσης- αναγωγής σε οργανικές πτητικές ενώσεις μειώνοντας τους ρύπους που περιέχονται στο περιβάλλον με ένα βαθμονομημένο τρόπο με μετρήσιμα αποτελέσματα. Στους μικροοργανισμούς  προκαλεί βλάβες στην κυτταρική μεμβράνη των ζωτικών λειτουργιών τους.

Περισσότερα

KΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

 

Προηγμένα συστήματα κλιματισμού τεχνολογίας INVERTER που δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο σε κατοικίες,
εστιατόρια, καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία.


 

ΛΥΣΕΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ

Περισσότερα

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Περισσότερα

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

 

Θέρμανση με τη χρήση ενεργειακών οικολογικών τζακιών – λεβήτων υψηλής θερμικής απόδοσης του ιταλικού οίκου Ecosystem και αντλίες θερμότητας υψηλής ενεργειακής απόδοσης.
 

Περισσότερα

ΔΡΟΣΙΣΜΟΣ - ΑΕΡΙΣΜΟΣ

 

Προϊόντα δροσισμού με καινοτόμο σχεδιασμό του Ιταλικού οίκου Franco για εφαρμογές εξωτερικών χώρων εστίασης, θερμοκηπίων, μονάδων εκτροφής και βιομηχανιών. 

 

Μηχανήματα αερισμού τεχνολογίας EC που καταναλώνουν αισθητά λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τους συμβατικούς ανεμιστήρες και καλύπτουν πλήρως τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς περί βελτίωσης της απόδοσης. 

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΕΡΙΣΜΟΥ - ΔΡΟΣΙΣΜΟΥ

Αγ. Παρασκευής 29, Περιστέρι, Αθήνα | T: 2167 000544 | F: 210 5984628 | © 2014 Progetti.gr: All rights reserved 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Wix Google+ page

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο