ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ/ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

ΣΕΙΡΑ CTS

Οι μονάδες κλιματισμού της σειράς CTS σχεδιάστηκαν λαμβάνοντας υπόψη την εξέλιξη του σχεδιασμού των κτιρίων και την αρχιτεκτονική, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις ακόμα και για ένα μικρό χώρο. Από την άποψη αυτή η σειρά CTS εξελίσσεται, έχοντας ως βασικό κριτήριο τη μείωση του όγκου/ χαμηλότερου κόστους, διατηρώντας παράλληλα το στόχο να καλύπτει το ευρύτερο φάσμα των απαιτήσεων τεχνικών συστημάτων. Οι μονάδες της σειράς CTS κατασκευάζονται σύμφωνα με τις σχετικές Ευρωπαϊκές Οδηγίες και διατίθενται σε 16 τυποποιημένα μεγέθη, από 01 έως 10 με τετράγωνη διατομή και 11 έως 16 με ορθογωνική διατομή, καλύπτοντας ένα εύρος τυπικών ρυθμών ροής αέρα από 1.000 έως 80.000 m3/h. Οι μονάδες με υψηλότερες παροχές διαστασιολογούνται βάσει των απαιτήσεων που προκύπτουν.

Κατάλογος Rooftop- KKM

Η αρθρωτή κατασκευή και η μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων κάνουν τις μονάδες διαχείρισης αέρα «CTS» από τις πιο πλήρεις και αξιόπιστες σειρές στην αγορά. Αυτή η σειρά προϊόντων είναι πολύ ευέλικτη. Χάρη στις τεχνικές ικανότητες και την επαγγελματική εμπειρία του προσωπικού της Sital Klima, κατόπιν αιτήματος, είναι δυνατό να κατασκευαστούν μονάδες CTS εξοπλισμένες με πίνακα ελέγχου και σύστημα ρύθμισης. Τα συστήματα ρύθμισης με μικροεπεξεργαστές και οθόνες επιτρέπουν στον χρήστη να εποπτεύει τις παραμέτρους λειτουργίας των μονάδων, να τις ρυθμίζει, να ορίζει τις οριακές τιμές και να απεικονίζει τα γεγονότα συναγερμού. Υπάρχει επίσης δυνατότητα εγκατάστασης απομακρυσμένου πληκτρολογίου για τον τηλεχειρισμό της θερμοκρασίας, της ρύθμισης του σημείου αναφοράς και του ελέγχου της κατάστασης λειτουργίας και των συναγερμών. Οι μικροεπεξεργαστές διασυνδέονται σε απομακρυσμένες τοποθεσίες μέσω προγραμμάτων επίβλεψης μέσω πρωτοκόλλου επικοινωνίας "Modbus".

Το λογισμικό Aircalc ++ επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη επιλογή των μονάδων σειράς CTS σύμφωνα με τις απαιτούμενες παραμέτρους και τις συνθήκες σχεδιασμού. Η ευρεία γκάμα εξαρτημάτων και η ελευθερία επιλογής διαμόρφωσης επιτρέπουν την γρήγορη απόκτηση όλων των απαραίτητων δεδομένων για το μέγεθος της κεντρικής κλιματιστικής μονάδας. Για παράδειγμα, καθορίζοντας τις απαιτήσεις από το πρόγραμμα, είναι δυνατόν να αποκτήσετε προς εκτύπωση στοιχεία τεχνικών ιδιοτήτων, μεγεθών, βαρών, επίπεδα ήχου, καθώς και επεξεργάσιμη περιγραφή σχεδίων (DWG) κείμενα MSWord και πολλά άλλα.

 

 

 

 

 

 

Η πράσινη ετικέτα αντιπροσωπεύει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης της τεχνολογίας Bioxigen στο προϊόν. Η συνεχής δραστηριότητα Bioxigen είναι κλιμακωτή σύμφωνα με τις απαιτήσεις, σε αυτή τη βάση η οξειδοαναγωγική αντίδραση καθορίζει μικροβιακή μείωση στον αέρα και στις επιφάνειες της μονάδας αερισμού, στους αεραγωγούς ή ακόμα και σε συναφείς χώρους. Πολλές δοκιμές απέδειξαν θεαματικά αποτελέσματα εκ των οποίων αρκετά έχουν επίσης επικυρωθεί από σημαντικά ερευνητικά εργαστήρια.

 

 

 

 

 

 

 

Η SITAL KLIMA INDUSTRIES SRL συμμετέχει στο πρόγραμμα ECP για τις Κεντρικές Κλιματιστικές μονάδες. Ελέγξτε τη διαρκή ισχύ του πιστοποιητικού: www.eurovent-certification.com

Η πιστοποίηση Eurovent πιστοποιεί την απόδοση του εξοπλισμού λειτουργίας στον τομέα της επεξεργασίας αέρα, καθώς και στον τομέα κλιματισμού και ψύξης, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα. Ο στόχος αυτής της πιστοποίησης είναι να ενισχύσει την εμπιστοσύνη των πελατών μέσω μιας κοινής πλατφόρμας για όλους τους κατασκευαστές. Τα δεδομένα που αναφέραμε ελέγχθηκαν και πιστοποιήθηκαν σύμφωνα με το πρότυπο EN1886 για τις μηχανικές ιδιότητες και σύμφωνα με το πρότυπο EN13053 για τα χαρακτηριστικά απόδοσης.

ΤΕΡΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΕΡΑ

ΣΕΙΡΑ UTS

Οι μονάδες UTS σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ξεκινώντας από την ανάγκη να προσφέρεται ένα συμπαγές προϊόν, σε ανταγωνιστική τιμή, για τον κλιματισμό μικρού και μεσαίου μεγέθους περιβάλλοντος.

Οι βασικές μονάδες αποτελούνται από ένα τμήμα φιλτραρίσματος, το οποίο αφαιρείται εύκολα για συντήρηση και αντικατάσταση, ένα τμήμα πηνίου, για την σωστή επεξεργασία αέρα και ένα τμήμα ανεμιστήρων. Ωστόσο, κατόπιν ζήτησης είναι διαθέσιμα πρόσθετα εξαρτήματα και τμήματα προκειμένου να παρέχονται πρακτικές λύσεις σε διάφορες απαιτήσεις.

Γενικά χαρακτηριστικά

 • πλαίσιο κατασκευασμένο από εξωθημένες ράβδους αλουμινίου με τρεις συνδέσεις νάιλον

 • πάνελ σάντουιτς με μόνωση πολυουρεθάνης

 • πολλαπλά πηνία τοποθετημένα στα δεξιά ή στα αριστερά, ανάλογα με την ζήτηση

 • λεκάνη συλλογής συμπυκνωμάτων από ανοξείδωτο χάλυβα

 • οριζόντιες ή κάθετες διαμορφώσεις

Σειρά UTSD 

 • φυγοκεντρικοί ανεμιστήρες διπλής εισαγωγής με κατευθυνόμενα συζευγμένα μοτέρ

 • ροή αέρα από 400 mc/h έως 4.200 mc/h

 

Σειρά UTST

 • φυγοκεντρικοί ανεμιστήρες διπλής εισαγωγής

 • ροή αέρα από 2.200 mc/h σε 20.000 mc/ h

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πράσινη ετικέτα αντιπροσωπεύει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης της τεχνολογίας Bioxigen στο προϊόν. Η συνεχής δραστηριότητα Bioxigen είναι κλιμακωτή σύμφωνα με τις απαιτήσεις, σε αυτή τη βάση η οξειδοαναγωγική αντίδραση, χάρη στις χημικές της φυσικές επιδράσεις, καθορίζει μια μικροβιακή μείωση στον αέρα και στις επιφάνειες της κεντρικής κλιματιστικής μονάδας, στους αεραγωγούς ή ακόμα και σε συναφείς χώρους. Πολλές δοκιμές απέδειξαν θεαματικά αποτελέσματα εκ των οποίων αρκετά έχουν επίσης επικυρωθεί από σημαντικά ερευνητικά εργαστήρια.

 

ΤΕΡΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΝΕΡΟΥ

ΣΕΙΡΑ URS, U2S

Η σειρά URS και U2S αποτελείται από 14 μεγέθη που καλύπτουν μια σειρά ροής αέρα από 720 m3/h έως 4.500 m3/h και είναι εξαιρετικά συμπαγή, ώστε να είναι δυνατή η τοποθέτησή τους σε μικρούς χώρους, όπως οι τυπικές περιπτώσεις οικιακών και εμπορικών εγκαταστάσεων.

 

Οι μονάδες είναι διαθέσιμες ξεκινώντας από βασικές μονάδες, εξοπλισμένες με στοιχεία νερού και ηλεκτρικό ανεμιστήρα που μπορεί να αφαιρεθεί από το κάτω μέρος της μονάδας για έλεγχο, αλλά το ευρύ φάσμα των διαθέσιμων εξαρτημάτων επιτρέπει προσαρμοσμένη κατασκευή σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Γενικά χαρακτηριστικά

 • φυγοκεντρικοί ανεμιστήρες 3ων ταχυτήτων

 • οριζόντια ή κατακόρυφη διαμόρφωση

 

Σειρά URS

 • Δομή στήριξης πλάκας Aluzink εσωτερικά υπενδεδυμένη με φύλλα πολυεστέρα

 • οριζόντια ή κάθετη διαμόρφωση

 • ροή αέρα από 930 mc/h σε 4.200 mc/h

 

Σειρά U2S

 • Δομή στήριξης πλάκας Aluzink εσωτερικά υπενδεδυμένη φύλλα πολυεστέρα

 • Τα μοντέλα double skin διαθέτουν μόνωση από υαλοβάμβακα

 • ροή αέρα από 720 mc/h έως 4.500 mc/h

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πράσινη ετικέτα αντιπροσωπεύει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης της τεχνολογίας Bioxigen στο προϊόν. Η συνεχής δραστηριότητα Bioxigen είναι κλιμακωτή σύμφωνα με τις απαιτήσεις, σε αυτή τη βάση η οξειδοαναγωγική αντίδραση, χάρη στις χημικές της φυσικές επιδράσεις, καθορίζει μια μικροβιακή μείωση στον αέρα και στις επιφάνειες της κεντρικής κλιματιστικής μονάδας, στους αεραγωγούς ή ακόμα και σε συναφείς χώρους. Πολλές δοκιμές απέδειξαν θεαματικά αποτελέσματα εκ των οποίων αρκετά έχουν επίσης επικυρωθεί από σημαντικά ερευνητικά εργαστήρια.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ/ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ