Γιατί Air Aroma;

Δημιουργούμε αρώματα για πολυτελή brands για πάνω από 18 χρόνια.

Τα αρώματα μας, η τεχνολογία μας, το παγκόσμιο δίκτυο μας είναι ασύγκριτα. 

Τεχνογνωσία αρωματισμού μάρκας

Με σχεδόν δύο δεκαετίες εμπειρίας, στην Air Aroma είμαστε υπερήφανοι για το ασύγκριτο επίπεδο μάρκετινγκ και γνώσεων μάρκετινγκ. Ως η πρώτη εταιρεία οσφρητικού μαρκετινγκ παγκοσμίως, έχουμε συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά παγκόσμια εμπορικά σήματα και διασημότητες. 

Σε συνεργασία η ομάδα αρωματοπωλών, εμπειρογνωμόνων μαρκαρίσματος και οπτικών σχεδιαστών δημιουργούμε αρώματα που λένε ιστορίες και συνδέουν καλύτερα τα brands με τους καταναλωτές. Η πρωτοποριακή μας διαδικασία δημιουργίας αρώματος προσφέρει διακριτικά αρώματα υπογραφής δημιουργώντας απαράμιλλα αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

Ecoscent

Κορυφαία τεχνολογία διάχυσης

Τα συστήματα διάχυσης αρώματος της Air Aroma εφαρμόζουν την τεχνολογία διάχυσης flat-line. Αυτό εγγυάται ένα σταθερό επίπεδο αρώματος ανεξάρτητα από την ποσότητα αρώματος που απομένει στο φυσίγγιο (σε σύγκριση με τα συστήματα εξάτμισης ή με βάση τη γέλη). 

Χάρη στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία που ονομάζεται "διάχυση cold air", η Air Aroma διασφαλίζει ότι η ποιότητα κάθε αρώματος διατηρείται σε όλη τη διαδικασία διάχυσης. Σε αντίθεση με τις μεθόδους διάχυσης μεσω θέρμανσης ή εξάτμισης, η διάχυση cold air διασφαλίζει ότι διατηρούνται οι φυσικές ιδιότητες των ελαίων χωρίς να διακυβεύεται η ακεραιότητα και η ποιότητα του αρώματος.

Παγκόσμιο Δίκτυο

Με παγκόσμιες έδρες στην Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Ολλανδία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Χονγκ Κονγκ με την υποστήριξη ειδικών τοπικών διανομέων Air Aroma που καλύπτουν περισσότερες από 80 χώρες, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Τα καλύτερα συστατικά

Χρησιμοποιώντας μόνο αρώματα υψηλής ποιότητας από όλο τον κόσμο, η Air Aroma εξασφαλίζει ότι όλα τα αρώματα παρέχουν ένα συνεκτικό και ελκυστικό άρωμα χωρίς τις σκληρές αποχρώσεις οποιωνδήποτε αρωμάτων χαμηλής ποιότητας με χημικές ουσίες. 

Τα αιθέρια ελαία διάχυσης της Air Aroma είναι μείγματα αιθέριων ελαίων καθαρότητας 100%, χωρίς αραιώσεις, έλαια μεταφοράς και χωρίς πρόσθετα. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην επιλογή όλων των φυσικών και βιώσιμων συστατικών μας. Τα αρώματα διάχυσης μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα και κανονισμούς της IFRA (International Fragrance Association).