ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Συστήματα θέρμανσης με Pellet - Βιομάζα
 

Η εταιρεία PROGETTI σαν αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας ECOSYSTEM που εδρεύει στη Ιταλία εισάγει στη Ελλάδα τα υψηλής τεχνολογίας συστήματα θέρμανσης με pellet και βιομάζα.  Το pellet ανήκει στην κατηγορία των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και μπορεί να παραχθεί από υπολείμματα επεξεργασίας ξύλου και αγροτικών καλλιεργειών καθώς και από καλλιέργεια ενεργειακών φυτών. Είναι σε συμπιεσμένη μορφή, διαμέτρου 6mm-8mm και μήκους 10mm-50mm.Είναι αδιαμφυσβήτητα πολύ ανταγωνιστικό σε σύγκριση με το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και τον ηλεκτρισμό όχι μόνο ως προς το κόστος αλλά και σε σχέση με την ευκολία χρήσης και την αξιοπιστία της τεχνολογίας.

 

Γιατί να χρησιμοποιήσω συσκευές καύσης Pellet;
 

• Είναι οικονομικότερο στην χρήση από το πετρέλαιο. 

• Έχει σταθερή ποιότητα και υγρασία (8-10%). 

•Είναι καθαρό και εύκολο στην χρήση και στην αποθήκευση καθώς συσκευάζεται σε τσουβαλάκια των 15 κιλών.

• Η καύση που εμφανίζει είναι μεγαλύτερη του 93%. 

• Δεν απαιτείται συνεχής τροφοδότηση διότι έχουν δεξαμενή για την καύσιμη ύλη. Χρειάζεται γέμισμα μια με δυο φορές την εβδομάδα (αναλόγως την χρήση και την ένταση λειτουργίας). 

• Η θαλπωρή και η αίσθηση της φωτιάς είναι ίδια με αυτή του ξύλου.

• Μπορούν να καλύψουν οικολογικά και πλήρως τις ανάγκες σε θέρμανση ενός μέσου σπιτιού χωρίς την χρήση άλλης θερμαντικής πηγής. 

Pellet - Bιομάζα

Comfort

Comfort S

 

Comfort Double

 

Τζάκι ξύλου

 

Comfort
Οι σειρές Comfort και Comfort S παρέχουν υψηλή απόδοση ακόμα και με τα πορτάκια ανοιχτά και φέρουν εσωτερικά εναλλάκτη παραγωγής ζεστού νερού χρήσης. Η σειρά Comfort διατίθενται με συρόμενη πόρτα που κρύβεται καθέτως καθώς και με επιπλέον δευτερογενή εναλλάκτη θερμότητας, που βοηθάει τον κύριο εναλλάκτη να ζεσταίνει πιο γρήγορα το κύκλωμα θέρμανσης, καθώς και το ζεστό νερό χρήσης, με την καύση λιγότερων ξύλων.

 

Comfort Double

Η σειρά Comfort Double δημιουργήθηκε για την κάλυψη με το ίδιο τζάκι δύο διπλανών δωματίων, χώρων εστίασης, όπως επίσης χώρων ενός ξενοδοχείου (lobby, εστιατόριο, σουίτες κλπ). Ο σχεδιασμός του τζακιού μας επιτρέπει να καλύψουμε τις δύο διαφορετικές προσόψεις σύμφωνα με την αντίστοιχη αισθητική του χώρου, ακόμα και διαφορετικού στυλ.

Πλεονεκτήματα

Διαστάσεις

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Tζάκι ξύλου- pellet με κit τροφοδοσίας​
 

Tο Kit Τροφοδοσίας Φυτικών Καυσίμων είναι ένα αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας που επιτρέπει την καύση στο τζάκι των περισσότερων φυτικών καυσίμων σε μορφή κόκκων ή pellet.

 

Το Kit Alimentazione χρησιμοποιείται για την μετατροπή του ενεργειακού τζακιού ξύλου σε ξύλου-pellet, έχοντας τη δυνατότητα της ταυτόχρονης καύση τους.

 

Το Kit Alimentazione SU PEDANA είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα τζακιού ξύλου-pellet, η συναρμολόγηση του οποίου γίνεται αποκλειστικά στο εργοστάσιο και παραδίδεται ως ενιαίο σώμα έτοιμο προς λειτουργία.

Πλεονεκτήματα

Διαστάσεις

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Archimede

Prima

Σόμπες ARCHIMEDE & PRIMA​


Σόμπα-λέβητας pellet και σόμπα-λέβητας ξύλου-pellet για σύνδεση με το σύστημα θέρμανσης. Μπορούν να τοποθετηθούν είτε εντός της οικίας είτε σε λεβητοστάσιο. Η λειτουργία τους ελέγχεται από ηλεκτρονικό χειριστήριο, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που εισάγει ο χρήστης. Ο καθαρισμός τους από υπολείμματα στάχτης πραγματοποιείται με ηλεκτρική σκούπα στάχτης.

Διαστάσεις

Πλεονεκτήματα

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Λέβητας Basamento & Basamento Cippato​


Λέβητας που λειτουργεί με καύσιμο ξύλου, pellet, φυτικά καύσιμα, πριονίδι. Ο σχεδιασμός του συστήματος μεταφοράς του καυσίμου, μαζί με τον ειδικά κατασκευασμένο καυστήρα από χυτοσίδηρο, εγγυάται μια εξαιρετική λειτουργικότητα με τη χρήση των πιο κοινών φυτικών καυσίμων που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαστάσεις

Αγ. Παρασκευής 29, Περιστέρι, Αθήνα | T: 2167 000544 | F: 210 5984628 | © 2014 Progetti.gr: All rights reserved 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Wix Google+ page

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο